muursticker BIG TREE - small

Fijne muursticker BIG TREE - small

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

MML041

De blaadjes krijgen bomen met deze prachtige boom van MIMI'lou.

Kleurrijk, plezant en perfect voor zowel een jongens als meisjeskamer. Dus wil je het graag genderneutraal houden of slapen zus en broer gezellig samen op een kamer dan is deze muursticker ideaal om de ruimte een vrolijke toets te geven.

43,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : ART374

Big Tree Small is een makkelijk aan te brengen, superleuke muursticker van MIMI'lou. Van ditzelfde ontwerp is ook nog een grotere versie verkrijgbaar in onze webshop. De muurstickers kleven op elk vlak en proper oppervlak. Indien nodig, kunnen de stickers ook weer verwijderd worden zonder sporen na te laten.

Afmetingen: ongeveer 135 cm
Materiaal: 100% vinyl

MIMI'lou is een poëtisch Frans merkje opgestart in 2005 door de getalenteerde Miriam Derville, die haar passie voor tekenen wilde overbrengen op haar kindjes via wondermooie muurschilderingen van sprookjesachtige knuffeldieren. De kinderen waren meteen enthousiast, al gauw volgden andere ouders. Om de creatieve illustraties gemakkelijk op verschillende muren aan te brengen, maakte ze van haar ontwerpen muurstickers met een handgeschilderde look... en zo was MIMI'lou geboren. Vandaag is MIMI'lou uitgegroeid tot een wondermooi en uniek merkje met allerlei mooie items geïnspireerd door de rijke verbeeldingswereld van kinderen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.220.10.10.08
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!