Fijne sjaal in bio katoen Pomme

Staat: Nieuw product

Coq en Pâte éditions

CP190

An apple a day ... je kent de uitspraak vast wel. Appeltje zijn lekker om op te eten, in een taart te verwerken, appelmoes van te maken of ... het kan er ook eentje zijn voor rond de nek ;)

Dit leuk sjaaltje met appelprint is een fijn fashion-item van het Franse merkje Coq en Pâte.

15,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

TypeMutsen en sjaals
KleurGroen

Zacht kindersjaaltje met appelprint om rond de nek te binden en elke dag mee te pronken. Dit item komt uit de collectie van Coq en Pâte en is geïllustreerd door de Franse illustratrice Virgo. Ze woont in Parijs, heeft de 'biotitude' waar Coq en Päte van houdt en maakt sinds jaar en dag speelse en ludieke illustraties.  Alle items van Coq en Pâte worden trouwens gemaakt van organisch materialen met respect voor dier en milieu. 

Afmetingen: 60 x 60 cm

Materiaal: GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. Geproduceerd in India op ethisch verantwoorde wijze. Zeefdruk met watergedragen inkt met AZO-vrije kleurstoffen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.03
Coq en Pâte éditions - Coq en Pâte maakt fashionable accessoires voor kinderen. Tijdens het doorlopen van het creatieve proces besteden ze veel aandacht aan de ethische codes. Coq en Pâte wil het goede voorbeeld geven en tonen dat het mogelijk is om het hele productieproces te doorlopen en toch nog mens en omgeving te respecteren. Hun artikels worden vervaardigd in India en ze gebruiken organisch katoen, volgens de fair trade principes. Liefdevolle kindercollecties met respect voor het milieu Hun prachtige collectie zal jouw hart veroveren. Zakken, pakjes, koffers, T-shirts, sjaals, pareos, & zakdoekjes. Allemaal creaties gericht op bedreigde wilde diersoorten om kinderen en hun ouders voor te lichten over de bescherming van bedreigde biodiversiteit.