Flashy luiertas - Cupcake girl

Staat: Nieuw product

Room Seven

KZ22106

Op stap met jouw oogappel? Dat doe je in stijl! De Room Seven luiertas is niet alleen handig maar ook super trendy! De vrolijke Cupcake Girl...

139,90 €

27,98 €

Zet op mijn verlanglijstje

Op stap met jouw oogappel? Dat doe je in stijl! De Room Seven luiertas is niet alleen handig maar ook super trendy! De vrolijke Cupcake Girl stelt haar heerlijk gebakje tentoon op een blauwe achtergrond met rode polkadots.

De luiertas komt met een verschoningsmatje en een verstelbare schouderriem en heeft een verstevigde, lederen onderkant. Bovendien is de tas voorzien van verschillende vakjes: vooraan met drukknopjes, aan de zijkant en vanbinnen. Het naamkaartje binnen is de finishing touch! Materiaal: canvas, 90 % katoen en 10% PU.
 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
4033140.35
Room Seven - Room Seven is een Nederlands bedrijf, opgericht door Brecht Olsthoorn. Ze is de dochter van de oprichters van Oilily en maakt nu zelf kinderkleding. Ze combineert in haar spulletjes perfecte kwaliteit met hedendaagse flair. De collectie bestaat uit zachte kleurtjes, lichte stoffen en aparte designs. Room Seven zorgt ervoor dat uw kind zo lang mogelijk van zijn mooie spulletjes kan genieten!