DaCart rally

Flitsend memoryspel - DaCart rally

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (146)

Iedereen wil de beker van de DaCart rally bemachtigen. Het parcours is onoverzichtelijk en verandert elke seconde. Het komt erop aan de beste weg te onthouden en vooral niet een doodlopende straat in te rijden!

Wie loodst zijn supersnelle racewagen het snelst naar de finish? En mag de beker in de lucht steken?

6,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

TypeGeheugenspel
Leeftijdvanaf 5 jaar

Memoryspel DaCart Rally van Haba is leuk om samen met je kindjes te spelen en ze kunnen het ook alleen spelen. Er zitten met 4 raceauto’s van hout bij. Dit spel is een echte klassieker in een leuk race-jasje en een leuk cadeau voor elke gelegenheid

Inhoud van de speldoos: 1 spelbord piratenbaai, 1 spelfiguur spookkapitein Witbaard, 30 zeekaartjes, 1 geluksmunt, 4 aflegkaarten schatkist, 1 dobbelsteen en 1 spelhandleiding in 6 verschillende talen (Engels, Italiaans, Spaans, Duits, Frans en Nederlands)

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Aantal spelers: 2-3 personen

Spelduur: 10 minuten.

Materiaal: magneetfolie en metaal

Geschikt voor spelers van 5-99 jaar.

Waarschuwing! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar vanwege kleine onderdelen en eventueel verstikkingsgevaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
10.43.910.40.17
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories