fruitige muursticker 'nijntje onder de appelboom'(S)

Fruitige muursticker - Nijntje onder de appelboom (S)

Staat: Nieuw product

KEK Amsterdam

KZ30867

Beleef je eigen Dick Bruna verhaal met deze fantastische muurstickers van Nijntje en haar vriendjes ! Omring je met de liefste figuren uit je...

12,95 €

7,77 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Beleef je eigen Dick Bruna verhaal met deze fantastische muurstickers van Nijntje en haar vriendjes ! Omring je met de liefste figuren uit je favoriete prentenboek. De ene al wat kleurrijker en gekker als de andere. Ga mee met Nijntje en meneer egel onder de appelboom genieten van de ondergaande zon!

De muurstickers worden gemaakt van een zeer kwalitatieve matte vinylfolie, zijn bestand tegen water en kunnen gemakkelijk schoongemaakt worden. Ze kunnen alleen op harde en vlakke ondergronden geplakt worden zoals deuren, ramen en glad gestucte muren.

Inhoud: 100 vrolijke decoratiestickers van nijntje op groot stickervel.
Afmetingen: H 33cm x B 21cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
213300.35
KEK Amsterdam ontwerpt decoratieve spullen voor in huis vanuit een studio, zoals de naam al doet vermoeden, in hartje Amsterdam. Oprichters Evert, Barabara & Bas bedenken bijzondere producten die anders zijn dan anders… Verrassend, verfrissend en eigenzinnig. Producten met een knipoog, die met ziel en zaligheid ontworpen zijn! Do small things with great love!