Funky set van 20 flamingo cocktail roerstaafjes

Staat: Nieuw product

Rice

RI086

Let's summer met RICE (94)

Je kan nooit genoeg flamingo's hebben in je leven en met deze cocktail stokjes haal je er meteen 20 nieuwe in huis ;-) Ideaal voor een tropisch - of minder tropisch - feestje feestelijker te maken. Schol!

2,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : PASTI-FLAM

SamenstellingenKunststof
TypeCocktail roerstaafjes
KleurRoze

Funky set van 20 roze flamingo cocktail roerstaafjes van Rice, inclusief glitters! Leuk feestaccessoire om je gasten in de juiste sfeer te krijgen of je (al dan niet zelfgemaakte)cocktails te voorzien van een toffe gadget.

Afmetingen: 10 x 4 x 24 cm
Materiaal: kunststof - voedselveilig
Gebruiksadvies: niet geschikt voor de microgolf of vaatwasser

RICE is een Deens bedrijf dat mooie accessoires en decoratie-stukken maakt in melamine, handgemaakte manden en handgeblazen items. Het design bevat steeds een unieke speelse toets met oog voor detail. De RICE-producten voegen kleur aan elke dag en elk huis of je nu aan het wassen, opruimen, baken of relaxen bent...

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
10290.01
Rice - Rice is een Deense bedrijf voor interieurontwerp en design. Ze staan bekend voor hun kleurrijke melamine, handgeweven manden, fantastische opbergers en handgeglazuurd servies. Allemaal vrolijke en kleurrijke items voor in de woonkamer, keuken en kinderkamer. Breng geluk en kleur in jouw huis Met de items van Rice breng je elke dag meer happiness en plezier in jouw huis ! Ze zijn niet bang om uniek te zijn en dat zie je in hun designs. De designs zijn altijd vrolijk en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice-producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid. Ontdek snel alle spulletjes van Rice waaronder de geweldige Let’s Summer collectie . Een heerlijke collectie van kleurrijke items voor in de keuken en aan tafel. Ideaal om wat kleur in huis te brengen!
Collectie Let's summer met RICE
Inspiratie en stories