Galactische zelfbouwkit - Sterrenhemel

Staat: Nieuw product

4M

KZ16934

Apollo 11 inspiratie (110)

Maak je eigen sterrenhemel! Met deze leuke set tover je je slaapkamer om tot een nachthemel. De zelfgemaakte hemelbol projecteert sterren door...

13,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5603233

Maak je eigen sterrenhemel! Met deze leuke set tover je je slaapkamer om tot een nachthemel. De zelfgemaakte hemelbol projecteert sterren door heel de kamer. De set bevat 2 halve hemelbollen van het noordelijk en zuidelijk halfrond, een lamp met schakelaar, 4 koepelsteunen, kleefbandstrips en gedetailleerde informatie met sterrenkaarten van de hemelbol. Ook vereist maar niet inbegrepen in de kit: een potlood met een fijne punt, 4 AA-batterijen van 1.5V. Geschikt voor kids vanaf 8 jaar.

Alle constellaties die in deze kit afgedrukt zijn, zijn alleen in het Engels.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1721.55.50.35
4M - Creatief. Inspirerend. Fantasierijk. Pret. Het speelgoed van 4M stimuleert jonge artiesten hun eigen originaliteit te uiten. 4M motiveert kinderen om de wereld met andere ogen te bekijken. De wetenschappelijk onderbouwde speelkits wakkeren vast en zeker het hart van kleine wizz-kids aan, en zullen hun geest verscherpen. Leren wordt spelen op een wel erg entertainende en prettige manier.  
Collectie Apollo 11 inspiratie
Inspiratie en stories