geheugen- & behendigheidsspel 'Alice Memo Fish'

Geheugen- & behendigheidsspel - Alice Memo Fish

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ26115

Lilliputiens: Alice de vos (19)

Haal alle vissen uit de doos en doe de doos weer dicht. Plaats alle vissen met hun hoofd naar beneden in de openingen van het deksel. De speler...

19,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 86455

Haal alle vissen uit de doos en doe de doos weer dicht. Plaats alle vissen met hun hoofd naar beneden in de openingen van het deksel. De speler die aan de beurt is, vist twee vissen op met behulp van de vislijn en vergelijkt ze met elkaar.
Zijn ze identiek? Dan zijn ze voor jou! Leg ze voor je neer en boots ze na. Je blijft aan de beurt. Zijn ze verschillend? Leg de vissen dan terug in de openingen en onthoud waar ze liggen. De winnaar is de speler die de meeste paren heeft verzameld.

Geschikt voor kids vanaf 3 jaar.
Van 2 tot 4 spelers.
Inhoud: 16 vissen, 1 spelbord en 1 hengel.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
26234.50.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens: Alice de vos
Inspiratie en stories