Geheugenspel - Happy Tree

Leerrijk kaartenspel voor kinderen vanaf 4 jaar

Staat: Nieuw product

Janod

JS326

Kan jij goed onthouden? En ken je alle dieren uit bos al? Met dit spel kan je spelenderwijs oefenen. Leg de boomkaarten op de juiste plaats, en jij hebt gewonnen!

7,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J02761

SamenstellingenKarton
TypeGeheugenspellen
Leeftijdvanaf 4 jaar
Korting- 40 %

Maak als eerste de boom 'Happy Tree' in de juiste volgorde! Het doel is om een boom bestaande uit 6 kaarten volgens het model na te maken, door om de beurt een kaart te nemen. Het ideaal kaartspel voor het ontwikkelen van concentratie en visueel vermogen bij de kleinsten. Duur spel: 15 min.

Geschikt voor 2 - 4 spelers tussen 4 en 8 jaar.
Afmetingen: 15.8 x 4 x 25 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.250.040.160.55
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.