Gekke set Emoji borden

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR055

Van lachen, over knipogen tot hartjesogen. Je gebruikt de emoji's elke dag en kan ze nu ook in je feestdecoratie steken door te kiezen voor deze gekke, pastelkleurige emoticon bordjes van Meri Meri.

De toon is al meteen gezet als je deze bordjes op je feesttafel zet!

5,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 171586

CollectieEmoji
TypeBorden
KleurMeerkleurig

Charmante set Meri Meri party bordjes om een instant glimlach op je gasten hun gezicht te toveren. De kartonnen emoticon-bordjes komen in een rijk spectrum van pastelkleuren en 6 verschillende designs. In totaal zitten er 12 ronde bordjes in deze set, uit stevig karton. Kijk ook naar de andere Emoji-feestartikelen van Meri Meri om je feestje compleet te maken.

Afmetingen bordje: 18,5 cm diameter

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.190.190.020.14
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...