Geniale karabijnhakenset - Terra Kids

Staat: Nieuw product

Haba

HAB206

Terra Kids collectie by Haba (55)

Karabijnhaken in verschillende kleuren en maten. Perfect voor de basis uitrusting van elke mini-avonturier. Regelrecht uit de geniale Terra Kids collectie van het Duitse Haba.

8,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303614

CollectieTerra Kids
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 5 jaar

Ideale karabijnhakenset - 6 stuks - uit de Terra Kids-collectie van HABA voor het bevestigen van lichte voorwerpen aan een riem, broek of rugzak. De perfecte basisuitrusting voor elke jonge avonturier!

Materiaal: metaal
Afmetingen: 3 x 3 x 8,5 cm

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken.  Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
19.42.3220.069
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories