Gestreept kruippakje La Línea - Blush

Staat: Nieuw product

Mundo melocotón

siska x mundomelocotón (37)

Heel veel hartjes voor dit schattig gestreept boxpakje, ontworpen door Siska Schoeters voor mundo melocotón. Heerlijk roze, fijne rode streepjes en een hartje op de mouw. It's all in the details.

Dit hip kruippakje heeft een sluiting met drukknoopjes, ook aan de beentjes. Handig voor een snelle luierwissel.

36,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3336

CollectieSiska x mundo melocotón
TypeKruippakjes
KleurRoze

Zacht kruippakje La Línea Blush met rood/roze kleurtjes uit de Siska Schoeters ♥ mundo melocotón collectie. Beschikbaar in 3 maten van de geboorte tot ongeveer 1 jaar. Er zijn ook nog andere kleurtjes verkrijgbaar.

Maten: 50/56 - 62/68 - 74/80

Materiaal: combinatie van biologische katoen en seaqual*

Omdat een streepje altijd een goed idee is, zitten er in de siskaxmundomelocotón collectie enkele nieuwe kleurencombinaties voor de populaire La Línea lijn. Bovendien gingen ze letterlijk in zee met een bijzonder project: Seaqual - Together for a cleaner Ocean - gaat de uitdaging aan tegen Plastic Polution. *Ocean Plastics worden gerecupereerd uit de Middellandse zee om deze te upcyclen tot een nieuwe polyesterdraad. Hun Spaanse textielfabrikant combineerde deze Seaqual draad met Organic Cotton voor een duurzame eindresultaat. Dit zijn dus écht "schone" streepjes!

_

mundo melocotón lanceert in 2019 een exclusieve collab collectie met presentatrice Siska Schoeters. Siska, zelf ook mama, ontwierp samen met Dauwke, ontwerpster van mundo melocotón, een unieke voor jongens en meisjes van 0 tot 8 jaar én voor mama’s! Het is resultaat is een mix van stoere basics - zoals we gewoon zijn van dit Belgisch merk – gecombineerd met speelse en veelzijdige stuks die helemaal van het moment zijn en je zowel tegen het einde van de zomer als tijdens de koudere maanden met trots en plezier kan dragen. Alles kan je perfect met elkaar combineren of aanvullen. Je kan de kleuren sober houden of eens lekker gek doen. Mede-ontwerpster Siska zocht naar stukken die zowel de ouders als kinderen aanspreken: het resultaat is een sympathieke collectie, waar zowel het publiek van mundo melocotón als van Siska aan hun trekken zullen komen. En alles is gemaakt om lekker lang mee te gaan.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
mundo melocotón - is jong en nieuw, opgericht met héél veel zin en energie, en maakt veilige en oerdegelijke artikelen die tot de verbeelding spreken van baby's, kinderen en ouders.
Collectie siska x mundomelocotón
Inspiratie en stories