gevoerde Arctic xplorer slofjes 'plaster & black'

gevoerde Arctic xplorer slofjes 'plaster & black'*

Staat: Nieuw product

Bobux

adviesprijs: €50,00
outletprijs: €35,00


Xplorer babyslofjes: om te kruipen en voor de allereerste stapjes
...

35,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

adviesprijs: €50,00
outletprijs: €35,00


Xplorer babyslofjes: om te kruipen en voor de allereerste stapjes
Uit de x-range van Bobux!

Designer Sean Maisano is een echte wereldburger. Zijn jeugdige ontwerpen zijn dan ook de artistieke weerspiegeling van hoe hij de wereld rondom hem ziet. Strakke lijnen, in het oog springende details en een user-centered benadering zijn de kernelementen van Sean's ontwerpen. Exclusief voor Bobux ontwierp Sean de x-range!

De xplorer babyslofjes hebben een innovatief design en zijn ongelofelijk hip. Door het elastisch systeem gaan de slofjes makkelijk aan én blijven ze ook aan. Bovendien hebben ze een flexibele en slijtvaste tip en een geavanceerde EVA-zool. De leren Arctic xplorer slofjes hebben een warme binnenvoering gemaakt van merino wol en zijn geschikt voor binnenshuis en buiten.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Bobux -Bobux International LTD is opgericht in Januari 1991. De Nieuw Zeelandse designers Chris en Colleen Bennett ontwikkelden een unieke, innovatieve en nieuwe categorie van lederen schoentjes met zachte zooltjes voor kinderen. En lanceerden dit onder hun merk, Bobux. De Bobux baby schoentjes zijn gemaakt van zacht, natuurlijk Eco-leer, dit is veiliger voor uw baby en het milieu. Pediaters noemen het het perfecte schoeisel voor kinderen onder 2 jaar en raadden de Bobux schoentjes dan ook sterk aan. Het zachte leder bovenaan en de suède lederen zool geven de voetjes van uw baby de mogelijkheid om naar behoren te functioneren en te groeien zonder beperkingen. Een uniek elastisch systeem maakt Bobux gemakkelijk om aan te doen en aan te blijven!

product referentie :500208 18