doorstikt deken Simeon BISCUIT DIJON 75x110 cm

Geweldig doorstikt deken Simeon Biscuit Dijon - 75x110 cm

Staat: Nieuw product

La Cerise sur le Gâteau

CSG005

Dankzij de geweldige kleuren past dit heerlijk zacht dekentje perfect bij je eigen interieur. Het brengt stijl en comfort in de wieg van je kleine schattebout. Maar is bovenal een stijlvol baby-accessoire dat goed van pas komt, om onder te snoezelen of op te liggen, spelen, ontdekken.

69,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Heerlijk zacht, gewatteerd en doorstikt wiegdeken Simeon Biscuit Dijon van La Cerise sur le Gâteau. Een prachtig merkje vol geweldige basics die een leuke twist kregen, zo ook dit streelzacht dekentje. Het biedt comfort, is perfect om onder te vertoeven of op te zitten ... en je huis, bed of zetel nooit meer te verlaten ;-)

Afmetingen: 75 x 110 cm

Materiaal: buitenkant 100% katoen, buitenkant 100% polyester

Wasadvies: mag gewassen worden op 30°C

La Cerise sur le Gâteau zegt het zelf: dit is echt de kers op de taart om de kinderkamer af te maken of stijlvol op stap te gaan met je kapoentje. Een collectie vol prachtige stoffen, speelse polka dots en neon details. Anne Hubert, de ontwerper achter la Cerise sur le Gâteau, geeft een leuke twist voor alles wat je nodig hebt met een kleintje in huis.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1055400.55
La Cerise sur le Gâteau - Prachtige accessoire-collectie vol geweldige, zachte kleurtjes en subtiele prints. Ontworpen in Frankrijk en met kennis van zaken lokaal geproduceerd in Portugal. La Cerise sur le Gâteau zegt het zelf: dit is echt de kers op de taart, een leuke twist voor alles wat je nodig hebt met een kleintje in huis. Prachtig om de kinderkamer af te maken of stijlvol op stap te gaan met je kapoenen: het knappe textiel vol speelse polka dots en neon details zijn een streling voor het oog. Hun producten sprankelen en zijn van uitstekende kwaliteit, Anne Hubert is de ontwerper achter la Cerise sur le Gâteau en maakt de prachtige stoffen nog mooier met haar frisse designs.

product referentie :3700835011284