Geweldig invulboek - Dagboek voor mijn zoon

Staat: Nieuw product

Lannoo

KZ40598

auteur Elma Van Vliet (15)

Tijd vliegt en voor je het goed en wel beseft is je kleine babytje een grote jongen! Om niets te vergeten en later te genieten van kleine en grote momenten kan je een dagboek bijhouden. Dit invuldagboek, bedacht door Elma van Vliet, maakt het geweldig leuk en eenvoudig om alles op te schrijven en te bewaren.

17,99 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789000353750

Leg alle leuke momenten van je kind vast met dit dagboek voor én over je kind!

Je leven als jonge ouder is ontzettend druk en de tijd vliegt voorbij.

Er gebeurt erg veel in de eerste maanden en jaren, maar het is vaak lastig om al die bijzondere, kleine en grote momenten te onthouden. Met het Dagboek voor mijn zoon bewaar je de mooiste herinneringen aan zijn kindertijd. Van een grappig woordje tot de eerste keer fietsen zonder zijwieltjes. Met iedere geschreven bladzijde wordt het boek waardevoller. Onderaan de pagina’s vind je subtiel weergegeven vragen die je kunnen inspireren bij het schrijven.

Het Dagboek voor mijn zoon is een ideaal geboortecadeau! Veel babydagboeken richten zich alleen op het eerste jaar; dit dagboek is gemaakt voor ouders met kinderen in de leeftijd van 0-10 jaar.

Uitvoering: gebonden. ISBN 9789000353750. 208 pagina's.

Over de auteur

Elma van Vliet is de bedenkster van de Vertel eens-serie. Zij gelooft dat communicatie een van de belangrijkste dingen is in deze tijd waarin iedereen het altijd druk heeft. We werken veel en hebben soms weinig tijd voor de dingen en mensen die echt belangrijk voor ons zijn. Elma heeft wereldwijd al meer dan 3 miljoen boeken verkocht.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.0150.2050.1450.44
Lannoo Kind & Jeugd -   Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.
Collectie auteur Elma Van Vliet
Inspiratie en stories