Gepolariseerde zonnebril voor volwassenen - Tierra

Moderne zonnebescherming voor hippe ouders

Staat: Nieuw product

Grech & Co

GCH259

Duurzame zonnebrillen voor jong en oud(ers) (40)

Bewust gecreëerde zonnebrillen voor een betere toekomst, daar staat Grech & co voor.

De versie 3 duurzame zonnebrillen van Grech & Co. worden gekenmerkt door een eco-vriendelijk en breukbestendig materiaal vrij van nare stoffen. Dit baksteenrood design is verkrijgbaar in 3 maten voor baby, kind én volwassene.

35,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : GR-SunL-08

TypeZonnebrillen

Gepolariseerde zonnebril voor volwassenen Tierra van GRECH & CO komt uit de Everyday Essentials collection van GRECH & CO. We zijn erg enthousiast over deze nieuwste bewust gecreëerde essentials voor het gezin, met artikelen die het hele jaar door van pas komen en in de smaak zullen vallen.

Aanbevolen leeftijden: + 16 jaar/volwassen

Materiaal lenzen: TAC Gepolariseerde Lenzen
Materiaal montuur: Flexibel Montuur (BPA-vrij, niet giftig, milieuvriendelijk) uit TPEE

TPEE is een milieuvriendelijke thermoplast in meer dan één opzicht. Het is BPA-vrij, wat betekent dat er geen giftige chemicaliën in contact komen met onze kinderen, onszelf, of het milieu. Het verbruikt minder energie dan andere materialen in de productiefase, wat een betere voetafdruk op ons milieu achterlaat. Het is ook recycleerbaar. Het bevat geen nare chemicaliën en is waterbestendig en veel duurzamer dan gewone kunststoffen, net als silicone, waardoor het ook duurzamer is.

_

GRECH & CO heeft een pact met moeder natuur: zij ontwerpen hun producten zo dat ze veelzijdig zijn en respect hebben voor het milieu. Dat is ook de reden waarom de meeste van onze producten genderneutraal zijn, ontworpen zijn voor volwassenen én kinderen, en door de jaren en seizoenen heen gedragen kunnen worden zonder uit de mode te raken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.05
Praktische stukjes alledaagse magie, zo beschrijft het Deense GRECH & CO. haar collecties, g eïnspireerd door de onvoorwaardelijke liefde van mama's, het vrijgevochten kind en de essentie van de natuur. Van prachtige haarspeldjes en duurzame zonnebrillen tot eco-friendly babyspeelgoed en schattige kinderparaplu's . Elk stuk is zorgvuldig ontworpen en gemaakt om het dagelijkse leven leuker en makkelijker te maken. De kleine dingen maken de grote GRECH & CO. is een bewust, steeds evoluerend lifestyle-merk opgericht door Janet Grech. Janet is zelf mama van 4 kleintjes - allemaal geboren binnen zes jaar na elkaar. Ze is afkomstig uit San Diego, Californië en verhuisde in 2012 naar Denemarken, waar Grech & Co. haar Deense wortels heeft gevestigd. Een voorliefde voor de natuur, vintage vibes, pre-loved items en soulvolle stukken die een doel hebben vormen de basis van dit merk. Het leven van een drukke mama draait eigenlijk echt om de kleine dingen. Kleine gelukjes die een extra boost geven waarvan we soms niet wisten dat we ze nodig hadden. Of het nu te vinden is in de schoonheid en functie van een haarspeldje, de prachtige kleuren van babyspeelgoed of andere mooie items. Check it out! It's truly the little things that make life G R A N D
Collectie Duurzame zonnebrillen voor jong en oud(ers)
Inspiratie en stories