Notitieboekje met stickers - Tinou

Geweldig notitieboekje met stickers - Tinou

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ630

Levendig notitieboekje met verschillende stickervellen. Dit notitieboekje is versierd door illustrator Tinou Le Joly Sénoville en ze weet precies hoe ze de creatieve geest moet stimuleren. De herkenbare illustraties en stickers zullen je inspiratie geven om lekker te kriebelen, schrijven, tekenen of knutselen en te plakken.

4,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD03578

CollectieLovely paper
TypePapierwaren

Dit geweldige notitieboekje van de collectie Lovely Paper is zonder lijntjes. Op het notitieboekje staan illustraties van hippe teenagers afgewerkt met metallic effecten. 

Illustraties: Tinou Le Joly Sénoville
Formaat:  15 x 11 x 1 cm
Aantal pagina's: 78
120 stickers

Lovely Paper is een Djeco collectie met papierwaren en kleine geschenkjes die stuk voor stuk versierd zijn met mooie en fijne illustraties. Het idee is dat je altijd en overal kan schetsen, doodlen, tekenen, verhalen vertellen, kostbare herinneringen verzamelen. Met Lovely Paper heb je altijd alles bij de hand om je creatieve ziel op papier te zetten: schriftjes, notitieboekjes, geheime dagboeken, etuis, gummetjes, stickers, masking tape, ... Kortom alles om je dag op te vrolijken!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!