geweldig retro kinderbureautje 'régine'

Staat: Nieuw product

Les Gambettes

Les Gambettes brengen prachtige retro meubeltjes 'ready to wear'. Kies je interieur zoals je je outfit kiest, helemaal gebaseerd op je eigen...

239,00 €

155,35 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Les Gambettes brengen prachtige retro meubeltjes 'ready to wear'. Kies je interieur zoals je je outfit kiest, helemaal gebaseerd op je eigen smaak en stijl. Dit fantastische kinderbureautje zal zeker niet mistaan in je huis! De bureautjes doen denken aan oude schoolbanken, heerlijk vintage. Je zal hier anderzijds geen kauwgom onder de bank en hoekig gegraveerde namen tegenkomen. Elk bureautje is gemaakt door ambachtslieden. Het hout voldoet aan de FSC-normen en is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Haal snel zelf zo'n prachtexemplaar in huis.

Top in beuken multiplex met gelamineerde afwerking. Lade in beuken multiplex in witte lak kleur.Stalen frame met witte poedercoating.Model geschikt voor kids vanaf 3 jaar. Keuze uit 6 trendgeïnspireerde kleuren.

Dit product wordt gratis bezorgd in België via palletvervoer. Voor levering in Nederland en Duitsland is er een extra kost (kies deze optie). Voor levering in andere landen, contacteer eerst de kleine zebra klantendienst voor de geldende bezorgtarieven.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
54554011
Les Gambettes - Twee jonge meisjes ontmoeten elkaar op de schoolbanken in de late jaren '90. Ze worden vriendinnen en komen na hun studies samen terecht in het modewereldje.Moe van de trieste kleuren die ze daar tegenkomen in zielloze stoelen en saaie salontafels besluiten ze in 2011 om de modewereld om te ruilen voor een geheel andere droom; het creëren van een eigen retro meubelcollectie. Hun meubeltjes zijn echte fashion accessoires voor je huis. De collectie is duidelijke geïnspireerd op de fifties, maar toch uitgewerkt volgens de laatste toonaangevende trends van Fashion Week.Een collectie die zeker het ontdekken waard is!

product referentie :BRROSE