Geweldige familiepuzzel - Sea Animals - 500 stukjes

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER279

Crocodile Creek 36 dieren (13)

Uren puzzelpret verzekerd met deze knappe Crocodile Creek puzzel van 500 stukjes.

Kinderen kunnen de duidelijke stukken doen en mama of papa de iets moeilijkere stukjes. Of vlieg er gewoon samen in, ideale quality time die je kroost zich vast en zeker nog lang zal herinneren.

17,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3828861

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 8 jaar
# Puzzelstukken101-500 stukken
Thema's en onderwerpenDiep in de zee

Familiepuzzel Sea Animals van Crocodile Creek is ideaal om samen gezellig met z'n allen te puzzelen, of alleen als je van een extra uitdaging houdt. Op de puzzel staan praktisch alle oceaandieren die je kan bedenken, een prachtige illustratie in levendige kleuren. Wij zijn alvast 'diep' ;-) onder de indruk!

Aantal stukjes: 500 stukjes

Afmetingen: puzzel 45 x 61 cm - gemiddeld zijn de puzzelstukjes 2,5 x 3 cm groot

Leeftijd: vanaf 8 - 101 jaar

Materiaal: alle Crocodile Creek puzzels en hun verpakking zijn gemaakt uit gerecycleerd karton en geprint met plantaardige soya ink. Ook de coating is op waterbasis. Veilig om mee te spelen en milieuvriendelijk.

-

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Elisabeth P.
  •  de 12/08/2020
Eens een groter aantal stukjes geprobeerd. Dankzij de vele figuren haalbaar voor de kinderen. Leuke puzzel!
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen en puzzels, maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier.Animalia Collectie van Bob KolarDe  Bob Kolar Collectie heeft super leuke spulletjes voor kinderen. Van houten stapelblokken en mini speelballen tot handige drinkbussen en meeneem brooddozen . Elk product is beeldig afgewerkt met illustraties van schattige diertjes.Illustratieve Collecties van Rebecca JonesDeze prachtige collectie heeft onder meer puzzels met handgetekende taferelen van Rebecca Jones . De tekeningen zitten vol fijne details die ervoor zorgen dat elk product tot leven komt.36 Dieren CollectieDe  36 Dieren Collectie is een verzameling van leerrijke memory spelletjes en puzzels voor kids. Elk product bevat een creatieve leeromgeving om 36 verschillende dieren of diersoorten te leren kennen. Beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Spaans.Eco-vriendelijke CollectieVoor de eco lovers heeft Crocodile Creek een  eco-vriendelijke collectie ontworpen. Van RVS drinkflessen over stevige brooddozen en isothermische lunchtassen . Allemaal absolute musthaves voor op school, kamp en vakantietripjes!
Collectie Crocodile Creek 36 dieren
Inspiratie en stories