Geweldige tractor servetten - Op de boerderij

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR449

Alles voor een boerderij feestje (11)

Zet je boerderijfeestje of verjaardagsfeestje op de kinderboerderij kracht bij met deze unieke feestservetjes in de vorm van een rode tractor. Zie je wie er achter het stuur zit? Zalig toch!

6,50 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 203285

CollectieOn the farm
TypeServetten
KleurRood

Heerlijke rode tractor servetten On the Farm voor op je feestje met boerderij thema. Deze servetten hebben de vorm van een rode tractor met een kip aan het stuur en zijn afgewerkt met details in zilverfolie. Zalig toch!

Afmetingen : 16,5 x 14 cm

_

Op de boerderij is een super schattig feesthema van Meri Meri dat zowel jongens als meisjes kan bekoren inclusief een hele reeks feestbeesten uit de boerderij, beestige feestaccessoires en feestitems die mooi samen passen. Ideaal voor jouw uniek verjaardagsfeestje!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Alles voor een boerderij feestje
Inspiratie en stories