Geweldige verkleedpak - Ride on zwaan

Staat: Nieuw product

Travis Designs

TRA025

Op een zwaan zitten, meevliegen tussen de wolken en statig op het water landen ... het is niet enkel iets voor in sprookjes of je dromen... nee hoor het kan nu ook elke dag dankzij dit elegant verkleedpak van Travis.

Je hangt deze zwaan makkelijk om je schouders en middel, ze is voorzien van laagjes zachte tule en een elegante lange nek afgewerkt met een gouden bek. Echt onweerstaanbaar mooi!

41,50 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : RGSW

PersonageVogel
TypeVerkleedkostuums

Sierlijk, origineel en oh zo leuk! Dit elegant Glide on Swan verkleedpak van Travis draagt statig haar gouden kroon. Ze is voorzien van sierlijke vleugels met franjes uit tule en gouden randen. Aan de vleugels hangen kleine, lusjes waardoor je je vingers kan steken zodat je echt kan vliegen ;-) De bek van deze sierlijke vogel is zilver, de ogen zijn prachtig geborduurd. De schouderriemen zijn aanpasbaar en er is een velcro sluiting rond de middel voorzien zodat de vogel makkelijk te dragen is en altijd past.

Maat: +3

Travis Designs maakt de meest prachtige verkleedkleren die kinderen omtoveren tot hun favoriet personage, doen wegdromen of helemaal opgaan in hun fantasie. De combinatie van klassiekers, uitzonderlijke details en hoge kwaliteit maken dat ze er echt uitspringen. Hun sterkste troeven? Originele outfits en stoere accessoires. Ze hebben kostuums voor kleine peuters, fiere meisjes en stoere jongens van 3 maanden tot 11 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.9
Travis Designs is een superleuk Brits merk dat prachtige verkleedkleren maakt. Originele outfits en kekke accessoires zijn hun sterkste troeven. Travis Designs heeft de leukste pakjes voor meisjes, jongens en kleuters van 3 maanden tot 11 jaar. De prinsessenjurkjes worden gepresenteerd op een satijnen hangertje en de jongensoutfits zijn gemaakt van prima kwaliteit, gemakkelijk wasbare stoffen en uitgerust met de stoerste accessoires. De peuterkostuumpjes zijn ook volledig wasbaar, moest uw kleine monstertje een ongelukje krijgen.