gezellig lottospel 4 seizoenen

gezellig lottospel 4 seizoenen

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ07712

Een combinatiespel van beelden en taal. Je begint door alle kaarten om te draaien en elke speler kiest een plankje. De eerste speler draait een...

7,70 €

Zet op mijn verlanglijstje

Een combinatiespel van beelden en taal. Je begint door alle kaarten om te draaien en elke speler kiest een plankje. De eerste speler draait een kaart om. Als de afbeelding van de gekozen kaart overeenkomt met één van de kaarten, legt hij deze daarop. Als de afbeelding niet overeenkomt, moet de speler de kaart omgekeerd weer terugleggen. De volgende speler trekt op zijn beurt een kaart... De winnaar is degene die als eerste alle afbeeldingen van zijn plank gevonden heeft. Geschikt vanaf 2 jaar.


Leeftijdvanaf 2 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
12.212.212.20.278
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!

product referentie :DJ08123