Gezelschapsspel - Mijn eerste spellen: Bubbelneus

Staat: Nieuw product

Haba

Mijn eerste spellen van HABA (28)

Badhaas Bubbelneus is met zijn twee eendjes in het bad aan het plonsen. Plotseling verdwijnt zijn speelgoed onder het badschuim. Waar zijn de emmer, de walvis en de boot? Wie de kleuren en symbolen op de juiste volgorde weet te leggen, kan het haasje helpen om alles terug te vinden. Een schattige spelletjesverzameling over de badhaas en zijn badkuip.

12,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 301335/301336

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 2 jaar

Met een geweldige 3D-opbouw en geheugen-, raad- en woordspel. Dit spel bevordert het eerste begrip van spelregels, het herkennen en benoemen van kleuren en symbolen en het geheugen. Vanaf 2 jaar, van 2 tot 4 spelers.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15.5723.50.47
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Mijn eerste spellen van HABA
Inspiratie en stories