Gezelschapsspel - Mijn eerste spellen: Bubbelneus

Staat: Nieuw product

Haba

HABA knikkerbaan (45)

Badhaas Bubbelneus is met zijn twee eendjes in het bad aan het plonsen. Plotseling verdwijnt zijn speelgoed onder het badschuim. Waar zijn de emmer, de walvis en de boot? Wie de kleuren en symbolen op de juiste volgorde weet te leggen, kan het haasje helpen om alles terug te vinden. Een schattige spelletjesverzameling over de badhaas en zijn badkuip.

12,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 301335/301336

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 2 jaar

Met een geweldige 3D-opbouw en geheugen-, raad- en woordspel. Dit spel bevordert het eerste begrip van spelregels, het herkennen en benoemen van kleuren en symbolen en het geheugen. Vanaf 2 jaar, van 2 tot 4 spelers.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15.5723.50.47
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie HABA knikkerbaan
Inspiratie en stories