Gezelschapsspel - Mijn eerste spellen: Hannie Honingbij

Staat: Nieuw product

Haba

HABA knikkerbaan (44)

Hannie Honingbij vliegt over de bontgekleurde bloemenweide. Omdat Hannie een bezige bij is, verzamelt ze natuurlijk zo veel mogelijk nectar om naar de bijenkorf te brengen. Daar wachten Hannies vriendjes die van de nectar lekkere zoete honing willen maken. Wie helpt Hannie Honingbij zoveel honing maken dat de honingpot helemaal vol zit?

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 301839/301840

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 2 jaar

Twee coöperatieve dobbelspellen voor 1 tot 4 bezige bijen vanaf 2 jaar. Het spel komt met een bijenkorf met een fascinerend effect en een schattige bij van hout.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22.56.622.20.5
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie HABA knikkerbaan
Inspiratie en stories