Gezelschapsspel - Mijn eerste spellen: Hannie Honingbij

Staat: Nieuw product

Haba

Mijn eerste spellen van HABA (26)

Hannie Honingbij vliegt over de bontgekleurde bloemenweide. Omdat Hannie een bezige bij is, verzamelt ze natuurlijk zo veel mogelijk nectar om naar de bijenkorf te brengen. Daar wachten Hannies vriendjes die van de nectar lekkere zoete honing willen maken. Wie helpt Hannie Honingbij zoveel honing maken dat de honingpot helemaal vol zit?

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 301839/301840

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 2 jaar

Twee coöperatieve dobbelspellen voor 1 tot 4 bezige bijen vanaf 2 jaar. Het spel komt met een bijenkorf met een fascinerend effect en een schattige bij van hout.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22.56.622.20.5
  • Door Turkan B.
  •  de 15/09/2020
Leuk en leerrijk !!
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Mijn eerste spellen van HABA
Inspiratie en stories