Gezelschapsspel Prinses op de erwt - Wiebelbed

Sprookjesachtig spelletje voor kleine sprookjesfans

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (80)

Enna, de kleine prinses op de erwt, kan de slaap maar weer niet vatten. Ligt er misschien een erwt onder haar prinsessenbed? Wellicht kan prinses Enna beter slapen als ze nog enkele matrassen, donzen dekbedden en kussens op haar bed stapelt.

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302352/302353

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 4 jaar

Enna, de kleine prinses op de erwt, kan de slaap maar weer niet vatten. Ligt er misschien een erwt onder haar prinsessenbed? Wellicht kan prinses Enna beter slapen als ze nog enkele matrassen, donzen dekbedden en kussens op haar bed stapelt.

Ben jij behendig genoeg om haar daarbij te helpen? Let op dat de kleine prinses bij al dat stapelen niet uit haar bed valt! Het spel bevat ook een sprookje om voor te lezen.

Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
Aantal spelers: 2-5.
Speelduur: 10-15 min.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
10.53.214.50.35
  • Door Anonymous A.
  •  de 15/01/2018
Leuk spel voor 4 jarige
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories