Gezonde Sonny Angel geluksbrenger - Groenten serie

Staat: Nieuw product

Sonny Angel

MCH211

Mini cadeautjes, maxi pret! (637)

Eet je groentjes! Of bewonder ze ;-) want de gelukspoppetjes van Sonny Angels komen nu ook verkleed als radijsje, wortels, ajuin, sla, ... en welke groenten herken jij nog.

Of moeten we vragen, welke groente zal jou kiezen?

8,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : sas65381

Gelukspopje uit de Sonny Angels Groenten serie. De geluksbrenger wordt in een ‘blind box’ verkocht: het popje zit verpakt in een gesloten doosje. Je kan een engeltje uit een serie kiezen, maar je weet niet op voorhand exact welk figuurtje je uit die serie zal krijgen. Jij kiest dus niet de Sonny Angel, maar de Sonny Angel kiest jou!

Deze Groeten Sonny Angels serie bevat 12 verschillende popjes die 7.5 cm groot zijn, elk verkleed als een ander soort groenten.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
07.500.06
De schattige geluksbrengers van Sonny Angel komen uit Japan overgewaaid en zijn echte collector’s items. De blozende wangetjes, vleugeltjes en het blote lijfje zijn kenmerkend voor een Sonny Angel. De figuurtjes van 7.5 cm groot zijn verkrijgbaar in verschillende series, variërend van dieren tot groente- en fruitsoorten. De Sonny Angels worden in een ‘blind box’ verkocht: ze zitten verpakt in een gesloten doosje. Je kan een engeltje uit een bepaalde serie kiezen, maar je weet niet op voorhand welk figuurtje je uit die serie krijgt. Jij kiest dus niet de Sonny Angel maar de Sonny Angel kiest jou!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories