Gieter Cana Small - Garden Green

Uniek en rond strandspeelgoed in moderne kleurtjes

Staat: Nieuw product

Quut

MCH396

Quut must-haves for outdoor play (42)

Mooie kleuren, cool design. De Quut Cana Small blinkt uit in zijn multifunctionaliteit.

Leuk om de plantjes water te geven thuis samen met mama, om in bad de haartjes van je zus te wassen of over het strand mee tussen de zee en je strandkasteel te lopen ... en zo kunnen we zeker nog wat functionaliteiten bedenken. Echt top speelgoed van Belgische makelijk!

15,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : QU172895

CollectieGarden Green
TypeGieters
KleurGroen

Cana Garden Green is een echte eyecatcher ... op het strand, in de tuin, in het bad of gewoon in je huis. Deze speelse gieter heeft een unieke look, iconisch en innovatief design en komt in verschillende hippe en felle kleurtjes. Het plezier wordt eens zo groot door de 2 verschillende tuitjes. Je kind kan zowel exact gieten als sproeien, en ondertussen oefent hij zijn motorische vaardigheden. Ook beschikbaar in een groter formaat.

Materiaal: duurzame kunststof - recycleerbaar
Afmetingen: 19 x 16,5 x 6,5 cm

Met elk nieuw product streeft het Belgische QUUT ernaar om bestaande speeltjes opnieuw uit te vinden. Door ze beter, handiger en duurzamer te maken, wil QUUT hun levensduur en fun-factor op het strand en in bad verlengen.

Quut Cana from Quut Toys on Vimeo.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Quut - Op een mooie zomerdag zitten de mensen van het gerenommeerde Belgische designbureau PARS PRO TOTO in de keuken gezellig te keuvelen rond de tafel. Het gesprek gaat erover hoe slecht het strandspeelgoed van de kids tegenwoordig wel niet is. Want na een dagje dollen op het strand, blijft er niets meer van over: handvat van de emmer kapot en het schepje in twee stukken. Kortom, ’s avonds ligt het strand vol met kapot plastiek en druipen de kids teleurgesteld af. Tot plots iemand in de keuken een briljant idee krijgt. Waarom geen eigen lijn degelijk strandspeelgoed op de markt brengen? En voilà, zo zag het hippe merk Quut het levenslicht. Een prachtige collectie strandspeelgoed die enkel bestaat uit duurzame, mooie en slimme designs die natuurlijk fun, fun, fun zijn. En als kers op de taart gaan ze mee seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen....
Collectie Quut must-haves for outdoor play
Inspiratie en stories