Gill zandvormpjes - 4-pack - Dino mix

Set van 4 dino vormpjes om in zand of water te spelen

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD7107

Naar het strand met LIEWOOD (196)

Spelen in de zandbak of op het strand wordt extra leuk met de flexibele vormpjes in mooie kleuren en vormen, gemaakt uit duurzaam en zacht silicone. Onbreekbaar en eenvoudig schoon te maken.

De zandvormpjes in de vorm van vier dino's zijn speciaal ontworpen voor kleine handjes, garanderen uren speelplezier en bevorderen de fijne motoriek van je kindje.

15,00 €

9,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW17473-1264-ONE SIZE-CU

CollectieGill
TypeStrandspeelgoed
KleurMeerkleurig
STOP/FINISTOP

Set van 4 Gill zandvormpjes Dino mix uit de collectie van LIEWOOD, perfect voor het maken van leuke vormpjes in het zand of als speelgoed in bad. Ook verkrijgbaar in andere karakters en kleuren.

Materiaal: 100% silicone, met CE-label - duurzamer dan plastic en onbreekbaar
Afmetingen: tussen de 3 en 13 cm
Wasadvies: gemakkelijk proper maken met een vochtige doek en milde zeep

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Leen C.
  •  de 29/08/2023
Mooie vormpjes. Onze jongens vinden ze geweldig
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Naar het strand met LIEWOOD
Inspiratie en stories