Glimmende robot papieren bordjes

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR087

Alles voor een astronauten feestje (34)

Een robot is een geprogrammeerde machine die verschillende taken uit kan voeren. En deze robot zijn taak is: om jouw kleine schat een onvergetelijk feest te bezorgen.

De super glimmende Meri Meri bordjes - in de vorm van een gek robot hoofd - zullen zeker in de smaak vallen. Ook leuk om een groepsfoto te maken en ze voor je gezicht te houden. Erg leuk en origineel tegelijk!

6,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 168238

CollectieTo the moon
TypeBorden
KleurZilver

Coole set van 8 super glimmende Meri Meri bordjes in de vorm van een gek robot hoofd, afgewerkt met felle oranje ogen en zilverfolie. Je kan de ruime bordjes makkelijk vasthouden aan de oortjes.

Afmetingen bordjes: 26,5 x 21,5 cm

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.220.260.020.14
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Alles voor een astronauten feestje
Inspiratie en stories