Glitter gouden boekentasje - Papillon

Kleuter schooltas met vleugels en gouden glitters

Staat: Nieuw product

Caramel & Cie

KZ32089

Caramel & Cie Mini collectie (22)

Superschattig schooltasje in glittergoud voor de allerkleinsten met gouden glimmende vleugeltjes in kunstleder. Het tasje heeft een handvat en...

61,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : minicar014

CollectieMini
TypeSchooltassen
Tassen printsPapillon paillettes
Type boekentaskleine schooltassen
Type Caramel & CiePapillons

Superschattig schooltasje in glittergoud voor de allerkleinsten met gouden glimmende vleugeltjes in kunstleder. Het tasje heeft een handvat en bretellen zodat het op de rug gedragen kan worden.

Steek een snackdoosje, een drinkfles en een kleine knuffel in dit rugzakje en hup dochterlief is klaar voor school. Met deze vlindertas fladdert je kleintje elke ochtend vrolijk de schoolpoort binnen (of deur van de dagopvang, crèche, ...).

Formaat: 26 x 20 X 7 cm.
Materiaal: polyester met waterbestendige voering.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
262070.35
Caramel & Cie is een Frans merk dat modieuze tassen en boekentassen voor kinderen maakt. De designs springen in het oog en bedenkster Rafaela Garcia verwent kids met trendy, ludieke en intelligente collecties die uitblinken in bruikbaarheid en kwaliteit.Stijlvolle boekentassen voor elk mooi moment in het levenRafaela ontwerpt niet zomaar een boekentas, ze creëert een geweldige accessoire, een emotioneel moment dat ze bedenkt, ééntje dat je alleen aan jezelf vertelt of deelt met je ouders, broers & zussen of vriendjes. Omdat deze mooie momenten onvervangbare cadeaus zijn voor het leven, maakt de mode van Caramel & Cie ze onvergetelijk.Caramel & Cie Mini CollectieSpeciaal voor hippe kleuters heeft Caramel & Cie deze prachtige  boekentascollectie gecreëerd. Het gaat om boekentas modellen die zijn geperfectioneerd en aangevuld met leuke printjes én een XS rugzakkenlijn. Check vooral eens de vlindertassen . Deze tasjes met vleugels zijn meer dan het ontdekken waard!
Collectie Caramel & Cie Mini collectie
Inspiratie en stories