Glitter roze boekentasje Papillon

Staat: Nieuw product

Caramel & Cie

KZ32090

Caramel & Cie Mini collectie (22)

Superschattig schooltasje in glitterroze voor de allerkleinsten met roze glimmende vleugeltjes in kunstleder. Het tasje heeft een handvat en...

61,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : minicar016

CollectieMini
TypeSchooltassen
Tassen printsPapillon paillettes
Type boekentaskleine schooltassen
Type Caramel & CiePapillons

Superschattig schooltasje in glitterroze voor de allerkleinsten met roze glimmende vleugeltjes in kunstleder. Het tasje heeft een handvat en bretellen zodat het op de rug gedragen kan worden.

Steek een snackdoosje, een drinkfles en een kleine knuffel in dit rugzakje en hup dochterlief is klaar voor school. Met deze vlindertas fladdert je kleintje elke ochtend vrolijk de schoolpoort binnen (of deur van de dagopvang, crèche, ...).

Formaat: 26 x 20 X 7 cm.
Materiaal: polyester met waterbestendige voering.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
262070.35
Caramel & Cie is een Frans merk dat modieuze tassen en boekentassen voor kinderen maakt. De designs springen in het oog en bedenkster Rafaela Garcia verwent kids met trendy, ludieke en intelligente collecties die uitblinken in bruikbaarheid en kwaliteit. Rafaela ontwerpt niet zomaar een boekentas, ze creëert een geweldige accessoire, een emotioneel moment dat ze bedenkt, ééntje dat je alleen aan jezelf vertelt of deelt met je ouders, broers & zussen of vriendjes. Omdat deze mooie momenten onvervangbare cadeaus zijn voor het leven, maakt de mode van Caramel & Cie ze onvergetelijk.
Collectie Caramel & Cie Mini collectie
Inspiratie en stories