Glow in the dark Puzzel - Kikkers & hagedissen - 100 stukjes

Unieke kinderpuzzel met lichtgevend effect, vanaf 5 jaar

Staat: Nieuw product

Mudpuppy

BER226

Leg dit kleurrijk tafereel van hagedissen en kikkers - bestaande uit 100 puzzelstukjes - in elkaar. Doe het licht uit. En bewonder je kunstwerk.

Deze magische puzzel krijgt zo een extra speciaal effect!

14,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 356369

TypePuzzels
# Puzzelstukken41-100 stukken
Thema's en onderwerpenDieren

Zijn hagedissen en kikkers nachtdieren? Dat ontdek je in deze glow-in-the-dark puzzel Kikkers & Hagedissen van Mudpuppy. Deze unieke kinderpuzzel is gemaakt uit 90% gerecycleerd karton, geprint met non-toxische verf.

Nadat je alle 100 stukjes op hun plaats hebt gelegd mag het licht uit en geeft dit beestig tafereel licht in het donker. Een fantastisch verjaardagscadeau voor elke puzzelfan!

Aantal stukjes: 100

Afmetingen puzzel: 46 x 30,5 cm - doos: 19 x 13 x 9 cm

Leeftijd: vanaf 5 jaar

Materiaal: gemaakt uit 90% gerecycleerd karton en geprint met goed voor de planeet.

_

Unplugged speelgoed en ecologische puzzels, spelletjes en speelgoed dat de creativiteit van kinderen volop stimuleert, dat is Mudpuppy.  Een heerlijk merk uit San-Francisco dat graag als missie kinderen wil entertainen en weghalen van achter de vele schermpjes die onze dagen soms domineren. Hun producten worden vaak in museumshops en onafhankelijke cadeaushops verkocht en nu dus ook bij De Kleine Zebra.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Mudpuppy  gelooft in de creativiteit van kinderen en wil daar ook echt iets mee doen. Ze combineren educatie met leuke activiteiten en willen met hun producten de verbeelding en het vrij spelen stimuleren.Dit wil elke ouder in huis hebben. De puzzels hebben een prachtig design en zijn bovendien van top kwaliteit. De metalen doosjes met magnetische aankleedpoppen zijn origineel en mooi. En dan zijn er ook nog de herbruikbare stickers waarmee je de wereld kan ontdekken ... ideaal speelgoed voor in de auto trouwens. En de kleintjes, die kunnen bouwen en puzzelen met de stevige blokpuzzels. Ook de papierlijn van Mudpuppy kan vele kinderen bekoren: mooie dagboekjes, briefpapier...Doordat ze werken met onafhankelijke artiesten en illustratoren wordt elk Mudpuppy product een uniek geschenk om met trots af te geven aan je favoriete hartendief. Daarnaast zit duurzaamheid en veiligheid in het DNA van Mudpuppy: veel producten bevatten een hoog percentage gerecycleerde materialen en de meeste inkten zijn op plantaardige basis. Dat maakt alles veilig en goed voor onze planeet en de toekomst van onze kinderen.