Glow in the dark tattoos - Ruimtevaart

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ582

Houston, we have a problem! Er is geen licht meer in de kamer! Geen nood. Met deze glow in the dark ruimtevaart plaktattoos, reis je in het donker naar de meest verre planeten. Stroop je mouwen op en versier jezelf van top tot teen! 

4,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09590

PersonageAstronaut
CollectieBody art
TypePlaktattoos
Leeftijdvanaf 3 jaar

In dit setje toffe plaktattoos met ruimtevaart-thema zitten 2 blaadjes met toffe tattoos.

Djeco tatoeages zijn dermatologisch getest en zijn eenvoudig aan te brengen. Knip een plaatje uit en haal het stukje film eraf en druk de sticker stevig op de huid, maak nat met een spons en wacht 30 seconden. Haal het papiertje eraf en er blijft het plaatje zitten op de huid.

Opgelet: deze tattoos zijn dermatologisch getest door de fabrikant Djeco maar kunnen ongeschikt zijn voor kinderen met een huidallergie.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen met verpakking: 14 x 21 cm
Design: Christian Montenegro

Djeco heeft voor elk kind wat wils: voor kleintjes vanaf 3 jaar, voor jongens en voor meisjes, voor tweens tot 13 jaar, voor schilders, voor kleurders, voor tekenaars, voor stempelaars, voor knippers en plakkers, voor boetseerders, voor naaisters, voor mode- en juwelenontwerpsters, voor origami-vouwers, voor handwerk(st)ers en knutselaars.... je vind vast en zeker een creatieve doos die bij je past!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!