Go Wild Toucan servetten

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR346

Zag je ooit zo'n beestige servetjes als deze kleurrijke exemplaren in de vorm van een wondermooie toekan?

Of je nu een verjaardagfeest, lentefeest of zomerbarbeque geeft - deze vogel moet je vast en zeker uitnodigen, hij vrolijkt de boel meteen op!

6,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 168454

CollectieGo wild
TypeServetten
KleurMeerkleurig

Unieke set van 20 Go Wild Toekan servetten, een praktisch en tegelijk wondermooi feestaccessoire voor elk jungle feestje. Extra leuk in combinatie met de andere versiering en tafeldecoratie uit de Go Wild lijn van Meri Meri. Deze servetten komen in een set van 20 en zijn ook leuk om te gebruiken als feestdecoratie.

Afmetingen: 21 x 20 cm

Materiaal: papier

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets. De Go Wild collectie is ideaal als je op zoek bent naar fijne feestaccessoires in een beestig jungle-thema!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...