Grappige Emoji papieren bekers

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR111

Om instant vrolijk van te worden, tover een glimlach om je gasten hun gezicht als je hen één van deze Meri Meri party bekers geeft.

Deze 12 delige set bevat stevige bekers uit karton met telkens 3 verschillende emoji's op in pastel en fluo kleurtjes.
 

6,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 171631

CollectieEmoji
TypeBekers
KleurMeerkleurig

Alle gasten zullen blij worden van de emoticon-print op deze set Meri Meri bekers. In elk pak zitten 12 kartonnen bekers, geschikt voor koude en warme dranken.

Afmetingen beker: 9,5 x 8 cm

Inhoud: 260 ml

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.080.180.080.14
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...