Grappige puzzel Honden - 72 stukjes

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER183

De populairste Crocodile Creek thema's komen ook terug op de grootste puzzels verpakt in een unieke doos met een detail van de puzzel op. Puzzel jij alle honden bij elkaar?

Eén ding is zeker: deze puzzel gaat nooit vervelen!

14,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3842168

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 6 jaar
# Puzzelstukken41-100 stukken
Thema's en onderwerpenDieren

Toffe puzzel Honden van Crocodile Creek met 72 stukjes in een toffe doos. Deze kleurrijk geïllustreerde puzzel zit in een bijpassende doos is ideaal om cadeau te doen en komt samen met uren en uren puzzelplezier!

Aantal stukjes: 72

Afmetingen: puzzel 35 x 38 cm - doos 18 x 23 x 6 cm

Leeftijd: 6+

Materiaal: alle Crocodile Creek puzzels zijn gemaakt uit gerecycleerd karton en geprint met plantaardige inkten. Veilig om mee te spelen en milieuvriendelijk.

_

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1822.56.50.111
  • Door Ann V.
  •  de 04/09/2020
Heel leuke puzzel
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen en puzzels, maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier.Animalia Collectie van Bob KolarDe  Bob Kolar Collectie heeft super leuke spulletjes voor kinderen. Van houten stapelblokken en mini speelballen tot handige drinkbussen en meeneem brooddozen . Elk product is beeldig afgewerkt met illustraties van schattige diertjes.Illustratieve Collecties van Rebecca JonesDeze prachtige collectie heeft onder meer puzzels met handgetekende taferelen van Rebecca Jones . De tekeningen zitten vol fijne details die ervoor zorgen dat elk product tot leven komt.36 Dieren CollectieDe  36 Dieren Collectie is een verzameling van leerrijke memory spelletjes en puzzels voor kids. Elk product bevat een creatieve leeromgeving om 36 verschillende dieren of diersoorten te leren kennen. Beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Spaans.Eco-vriendelijke CollectieVoor de eco lovers heeft Crocodile Creek een  eco-vriendelijke collectie ontworpen. Van RVS drinkflessen over stevige brooddozen en isothermische lunchtassen . Allemaal absolute musthaves voor op school, kamp en vakantietripjes!