Groene drinkfles - Farm animals

Staat: Nieuw product

Rice

RI122

Drink je drankje elke dag in stijl dankzij deze zalige Rice drinkfles. Ze is mooi van kleur, afgewerkt met schattige hond uit de boerderij en heel handig in gebruik. Gewoon de blauwe clips opzij schuiven en het handige herbruikbare rietje komt tevoorschijn. Slurpen maar!

Deze mooie waterfles met opdruk van een geestig boerderijdier is perfect geschikt voor de allerkleinsten en helemaal voedselveilig.

10,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : PLBOT-FARMG

SamenstellingenKunststof
TypeDrinkflessen
KleurBlauw

Groen blauwe drinkfles met rietje van RICE, in deze waterfles kan je 500 ml drinken met je meenemen en is het gemakkelijk om die dorst te lessen terwijl je on-the-road bent of naar school gaat. Vul het met water of je favoriet drankje, het is er echt eentje om mee op school te pronken.

Tip! Check zeker de rest van de RICE collectie, er is ook nog een bijpassende brooddoos verkrijgbaar.

Materiaal: kunststof, vrij van BPA

Afmetingen: 21 cm hoog, 6,5 cm diameter - gewicht: 90 gram - volume: 500 ml

Gebruiksadvies: niet geschikt voor de microgolfoven

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
21.528.521.50.14
Rice - Rice is een Deense bedrijf voor interieurontwerp en design. Ze staan bekend voor hun kleurrijke melamine, handgeweven manden, fantastische opbergers en handgeglazuurd servies. Allemaal vrolijke en kleurrijke items voor in de woonkamer, keuken en kinderkamer. Breng geluk en kleur in jouw huis Met de items van Rice breng je elke dag meer happiness en plezier in jouw huis ! Ze zijn niet bang om uniek te zijn en dat zie je in hun designs. De designs zijn altijd vrolijk en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice-producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid. Ontdek snel alle spulletjes van Rice waaronder de geweldige Let’s Summer collectie . Een heerlijke collectie van kleurrijke items voor in de keuken en aan tafel. Ideaal om wat kleur in huis te brengen!