inox drinkfles Olifant - 400 ml

Groene inox drinkfles Olifant - 400 ml

Staat: Nieuw product

Earthlust

BI093

Men zegt dat olifanten nooit vergeten... en jij zal niet gauw deze handige inox drinkfles van EarthLust uit je geheugen kunnen bannen.

Alleen al die print van de mama olifant die haar kindje een kusje geeft met haar slurf, schattig niet?

18,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Stijlvolle groene EarthLust RVS drinkfles, met schroefdop en schattige mama en baby olifanten-print.

De prints van deze fijne collectie voedselveilige drinkflessen zijn speciaal ontworpen voor de Californische milieu-organistatie EarthLust en ze zijn geproduceerd in een gelimiteerde oplage. Wat elke fles een beetje uniek maakt. Ideaal om mee op stap te nemen in je handtas, voor mee naar school, op het werk of als een bijzonder cadeautje.

Inhoud: 400 ml

Afmetingen: 18 cm hoog x diameter 6,5/3,2 cm

Materiaal fles: hoge kwaliteit 304 RVS - BPA vrij // schroefdop: BPA-vrij polypropyleen // musketon: metaal

Wasadvies: makkelijk schoon te maken met water en een borstel. Gebruik af en toe wat verdunde azijn om een schoon en neutrale smaak te behouden. Ze mogen in de afwasmachine, maar dit kan de print aantasten. Niet geschikt voor de microgolfoven.

EarthLust drinkflessen zijn handgemaakt van gerecycleerd, hoge kwaliteits roestvrij staal. Voor de speelse prints maken ze gebruik van niet-toxische verf en deze hippe flessen zijn van boven tot onder BPA-vrij. Zo ben je er zeker van dat er geen schadelijke stoffen in je water of drinken belanden en de drinkenbus volledig voedselvelig is. De drinkfles heeft ook een lekvrije afsluiting en is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Je kunt dus een kleur of design kiezen dat helemaal bij jou past.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.183