Groene schooltas - Jungle

Ergonomische A4 tas gemaakt uit duurzame rPet

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL216

Wie piept daar allemaal door de junglebladren? En wie gaat er an de haal met de sappige watermeloen? Deze ergonomische schooltas is op maat gemaakt van de allerkleinsten, met verrassende illustraties die de verbeelding prikkelen. 

In de handige vakken van deze unieke schooltas uit rPET kunnen alle spulletjes een plekje krijgen en vertrek je op stap in stijl.

47,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 84446

SamenstellingenrPET
TypeSchooltassen
KleurGroen
Leeftijdvanaf 2,5 jaar
Karakter LilliputiensPablo de toekan

Mooie A4 schooltas Jungle uit de collectie van Lilliputiens, gemaakt uit waterbestendige materialen, met verstelbare schouderbanden en een handig borstriempje, onder de flap zit een ruim binnenvak met rits en extra voorvak voor kleine spulletjes.

Materiaal: 33 x 25 x 13 cm
Leeftijd: tot en met 2e leerjaar
Afmetingen: gerecycleerd PET - stevig en waterproof
Onderhoud: wassen op max 30°C

_

Net dat ietsje anders, net dat ietsje meer. In de tassencollectie van Lilliputiens OFF WE GO zitten boekentassen, trolleys, rugzakken en pennenzakken... alles wat kinderen nodig hebben voor een dagje school, in hun vrije tijd of op vakantie. Vrolijke karakters nemen je mini meteen op sleeptouw en zijn de perfect compagnon voor al je avonturen. En ouders zijn meteen weg dankzij de waterproof materialen, ergonomische draagriemen, fijne details en handige naamlabels.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.