Groot dieren memospel - Vrienden

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ363

Een klassiek memospel in een modern jasje ! Deze memory game heeft extra grote kaarten die gemakkelijk in kleine kinderhandjes passen. Er moeten 16 paren dierenvrienden gevonden worden. Wie verzameld de meeste paren en is de winnaar?

Dit memospel leert kinderen afbeeldingen te associëren en het geheugen te trainen.

13,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08119

CollectieEducational games
TypeEducatieve spelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Een klassieke memospel maar dan in een reuzegrote uitvoering met afbeeldingen van vriendelijke dieren, speciaal ontwikkeld voor de allerkleinsten. Een spel waarbij beelden en geheugen gecombineerd worden.

Spelregels: Begin met het omdraaien van de kaarten. De eerste speler draait twee kaarten om en legt ze vervolgens weer andersom. De volgende speler draait op zijn beurt ook twee kaarten om. Als het hem lukt om twee dezelfde plaatjes te vinden, wint hij het paar en speelt weer opnieuw door.  De winnaar is diegene die het meest aantal dierenparen heeft.

Geschikt voor kids vanaf 3 jaar.

Formaat kaarten: 10 x 10 cm. Materiaal: karton. Inhoud: 32 kaarten. Design: Edouard Manceau.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1515150.42
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!