Groots zoekboek - Otto groot otto klein 101 tegenstellingen

Staat: Nieuw product

Lannoo

LAN033

Ga je links of ga je rechts? Volg je het gele eendje of liever de reuze dino? En waarom wordt mama Beer weggetakeld?

Dit grootst kijkboek zit boordevol humor, tegenstellingen en verrassende details. Niet alleen kinderen kunnen uren staren naar dit boek, ook papa en mama zijn er vast meteen aan verknocht.

16,99 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789401450805

Leeftijdvanaf 4 jaar
GenreZoekboeken

Groot en klein, boven en onder, nat en droog, kort en lang, binnen en buiten en nog veel meer. Alle 101 tegenstellingen in dit leuke boek Otto groot, otto klein worden uitgelegd met prachtige pagina-vullende beelden vol detail. Klaar voor uren zoek- en kijkplezier!

Auteur/illustrator: Tom Schamp
Aantal pagina's: 24
Afmetingen: 33 x 31 cm
Verschijningsdatum: 27/02/2018
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Uitgeverij: Lannoo

Uitgeverij Lannoo is de grootste onafhankelijke uitgeverij in België. Hun publicaties zijn toonaangevend in de Lage Landen en ze hebben boeken van elke soort - van fictie tot non-fictie - voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen.  Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.020.310.330.76
Lannoo Kind & Jeugd: Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.