Grote borden - Dragon Knights

Set van 8 grote feestborden in ridderthema

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR375

Alles voor een ridder feestje (23)

Koene ridders verdienen knappe bordjes om hun cake met smaak op te eten. Deze grote kartonnen feestbordjes zijn ontworpen door het fantastische feestmerkje Meri Meri en vallen op door hun sprookjesachtige illustraties en unieke vorm.

Musthave voor je ridderlijk feest en perfect te combineren met de rest van het Dragon & Knights feestthema.

6,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 187333

CollectieDragon & Knights
TypeBorden
KleurMeerkleurig

Sprookjesachtige set van 8 grote Dragon Knights feestbordjes. Maak er een magisch feestje van in combinatie met de andere versiering en tafeldecoratie uit de Dragon & Knights lijn van Meri Meri

Afmetingen: 22,9 x 22,9 cm

Materiaal: stevig karton

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets. De Dragon Knights collectie is op het lijf geschreven van echte drakenrijders, stoere binken die af en toe eens goed willen feesten. Dit cool feestthema zit vol unieke feestaccessoires om mee te scoren!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een ridder feestje
Inspiratie en stories