Grote dinosaurus tafel decoratie

Staat: Nieuw product

Meri Meri

KZ31738

Alles voor een dino feestje (29)

Roarrrr! Mag deze stegosaurus op jouw feestje komen?

Geef je (pre)historisch feestje een extra wow-effect met deze grote tafeldecoratie in de vorm van een pre-historisch beest. 

30,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 124030

CollectieDinosaur
TypeDecoratie
KleurGroen

Stevige tafeldecoratie Stegosaurus is gemaakt van stevig karton zodat er keer op keer gespeeld mee kan worden. O ja, hij kan ook brullen !

Inhoud: 1 zelf-te-monteren dinosaurus met geluid.

Grootte na montage: 59,5 x 39,5 x 20 cm

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
61.51.245.51.09
  • Door Astrid M.
  •  de 03/06/2019
Staat prachtig - en maakt ook nog eens stoer dino geluid!!
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Alles voor een dino feestje
Inspiratie en stories