Grote paraplu voor volwassenen - Petites fleurs

Transparant regenscherm voor grote kinderen, mama of papa

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ904

Stijlvol in de regen ☂ (92)

Waar je ook heen wandelt met deze Djeco paraplu, je doet het altijd in het goede gezelschap van mooie fijne bloemetjes en schattige snoepkleurtjes.

De grote Djeco paraplu is gemaakt voor volwassenen, hij is licht en waterdicht. Een mooi cadeau voor mama!

9,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD04720

CollectieLittle big room
TypeParaplu's
Leeftijdvanaf 4 jaar

Doorzichtige kinderparaplu Petites Fleur met prachtige illustraties komt uit de Little Big Room collectie van het Franse topmerk Djeco - met schattige snoepkleurtjes, een licht roze kunststof handvat en handig knopje om makkelijk en snel de paraplu te openen.

Afmetingen open: 82 cm x 79 cm diameter - gesloten: 5 x 79 cm
Materiaal: kunststof en metaal
Leeftijd: deze paraplu is voor tieners of volwassenen
_

Bij DJECO ontwerpen ze hun collecties met bekende designers, illustrators en nieuw talent, de tekeningen en kleuren geven elk item een unieke en vrolijke touch. Hun collectie muziekdoosjes spreekt tot de verbeelding en brengt rust en sfeer in de baby- en kinderkamer.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Stijlvol in de regen ☂
Inspiratie en stories