Grote poppenhuis keuken - Petit Home

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ27318

Vul je poppenhuis met de leukste meubeltjes en laat je fantasie te vrije loop.

Deze uitgebreide keuken is superleuk om in je poppenhuis te instaleren. De set bestaat uit maar liefst 21 onderdelen waaronder een frigo, 2 keukenkasten en heel wat keukenaccessoires.

34,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ07823

CollectieDoll's House
TypePoppenhuis meubeltjes en accessoires
Leeftijdvanaf 4 jaar
Korting- 40 %

PETIT HOME: een nieuw Djeco-project vol fun en uitdagingen dat kinderen en architectuur verbindt. Deze collectie is ontstaan uit de creativiteit en gecombineerde talenten van het Djeco team en de kennis van architecten, designers en decorateurs mét natuurlijk ook advies van mama's en kids.

Keuken uit de Petit Home-serie ! Deze set bestaat uit 21 onderdelen: een koelkast, een kookeiland, een afwasmeubel, 7 houten blikjes met eetwaren, een ketchupfles, 5 houten kartons met eetwaren, een snijplank, een kookpot, 2 pannen en een deksel. Alle meubeltjes zijn voornamelijk van hout gemaakt en hebben een moderne look. Vul je Petit Home-poppenhuis met de prachtigste accessoires en meubeltjes ! Geschikt voor kids vanaf 4 jaar.

Waarschuwing: kleine onderdelen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
231660.272
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!