Grote roze boekentas - Libelle

Stijlvolle schooltas in lichtroze met knappe gouden libelle applicatie

Staat: Nieuw product

Caramel & Cie

CAR030

Zachte roze tinten en gouden accenten begeleiden met het grootste plezier jouw hartendief naar school. Deze boekentas is groot genoeg om al je schoolspullen makkelijk mee te nemen.  Je kan deze hippe schooltas dragen in de hand of op de rug

86,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : CARTGM045

CollectieBelle rentrée
TypeSchooltassen
Tassen printsLibellule
Type boekentasgrote schooltassen
Type Caramel & CieSchooltassen large

Fancy, grote Caramel et Cie boekentas met gouden Libelle.

Deze leuke schooltas is van uitstekende kwaliteit en tot in de kleinste details afgewerkt, met een naamkaartje, 2 waterbestendige compartimenten en verstevigde naden binnenin. Aan de voorkant is een apart vak voor kleine spulletjes voorzien van een grote flap met velcro-sluiting. De stevige boekentas sluit makkelijk met praktische druk gespen. Achteraan is de tas comfortabel afgewerkt met fleece en verstelbare riemen. Ideaal voor hippe lagere school leerlingen met stijl.

Caramel et Cie is een Frans merk van ontwerpster Rafaela Garcia. Ze ontwerpt niet zomaar een boekentas, ze creëert een prachtig accessoire dat elk kind (en hun ouders) aanspreekt. De mooie ontwerpen zijn ook stevig gemaakt, zodat ze een hele schoolcarrière kunnen meegaan. De tassen worden geproduceerd in fair trade ateliers in Vietnam, met respect voor de arbeiders en hun vakkennis.

Materiaal: 100% katoen, afgebiesd en gevoerd met 100% polyester.

Afmetingen: 41 x 32 x 16 cm

Gewicht: 950 gr.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.160.410.320.95
  • Door Anonymous A.
  •  de 26/07/2021
Heel mooi, Marilou is in de wolken!
Caramel & Cie is een Frans merk dat modieuze tassen en boekentassen voor kinderen maakt. De designs springen in het oog en bedenkster Rafaela Garcia verwent kids met trendy, ludieke en intelligente collecties die uitblinken in bruikbaarheid en kwaliteit. Stijlvolle boekentassen voor elk mooi moment in het leven Rafaela ontwerpt niet zomaar een boekentas, ze creëert een geweldige accessoire, een emotioneel moment dat ze bedenkt, ééntje dat je alleen aan jezelf vertelt of deelt met je ouders, broers & zussen of vriendjes. Omdat deze mooie momenten onvervangbare cadeaus zijn voor het leven, maakt de mode van Caramel & Cie ze onvergetelijk. Caramel & Cie Mini Collectie Speciaal voor hippe kleuters heeft Caramel & Cie deze prachtige  boekentascollectie gecreëerd. Het gaat om boekentas modellen die zijn geperfectioneerd en aangevuld met leuke printjes én een XS rugzakkenlijn. Check vooral eens de vlindertassen . Deze tasjes met vleugels zijn meer dan het ontdekken waard!