Grote schooltas Paris - Alpaca Gold

Staat: Nieuw product

Jack Piers

JPR255

Alleen al in de Andes leven naar schattig 3 miljoen Alpaca's maar die op jouw boekentas zijn toch wle de meest hippe. Met deze boekentas geeft je je schooljaar meteen de start die je verdient.

Met de Paris Alpaca krijg je zonder pardon een 10/10 voor stijl en kleurgebruik!

69,99 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : Pal19214

Grote Paris Alpaca Gold schooltas van Jack Piers, deze magische boekentas - met originele JACK PIERS print - heeft een zakje vooraan en 2 grote vakken binnenin waar makkelijk 2 grote kaften in passen. Hij is gemaakt van 300 D polyester, een erg stevig canvas dat water- en vuilafstotend is. Verder zitten er reflectors op de gespen en zijn de zijkanten extra verstevigd. Je draagt hem aan de hand of op de rug, die is trouwens lekker zacht en de ergonomische schouderriemen zijn makkelijk verstelbaar.

Leuke weetje: er is ook een rugzak, bijpassende turnzak en pennendoos in deze print verkrijgbaar.

Afmetingen: 38 x 14,5 x 34 cm - inhoud: 17 liter - gewicht: 1,1 kg
Materiaal: 300D polyester
Leeftijd: 6-9 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
14.538341.1
JACK PIERS - (voorheen JP bags) is letterlijk en figuurlijk het kleine broertje van het populaire Jeune Premier. Maar vooral een fancy Belgisch label vol ongecompliceerde, hippe schooltassen en knappe rugzakken, uitgevoerd in een ultralicht en waterafstotend materiaal en unieke prints . Waar  JEUNE PREMIER in het leven werd geroepen om aan de noden van hun oudste zoon Ralph te voldoen , werd JACK PIERS gecreëerd voor de benjamin van de familie: Jack. De materialen zijn superlicht, toch stevig en de designs helemaal van deze tijd: trendy, hip en uniek op de speelplaats. Met een JACK PIERS op je rug loop je elke dag zelfverzekerd de deur uit!