Grote schooltas Paris - Owl

Staat: Nieuw product

Jack Piers

JPR258

Wijsneuzen weten het al lang: met deze boekentas zit je goed voor een jaar vol plezier want hij geeft elke schooldag kleur.

De Paris Owl is dan ook de allerslimste keuze!

69,99 €

55,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : Pal19217

CollectieVintage collection
TypeRugzakken
Type Jeune PremierParis

Grote Paris Owl schooltas van Jack Piers, deze schitterende boekentas - met originele JACK PIERS print - heeft een zakje vooraan en 2 grote vakken binnenin waar makkelijk 2 grote kaften in passen. Hij is gemaakt van 300 D polyester, een erg stevig canvas dat water- en vuilafstotend is. Verder zitten er reflectors op de gespen en zijn de zijkanten extra verstevigd. De rug is zacht en de ergonomische schouderriemen makkelijk verstelbaar.

Afmetingen: 38 x 14,5 x 34 cm - inhoud: 17 liter - gewicht: 1,1 kg
Materiaal: 300D polyester
Leeftijd: 6-9 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
14.538341.1
JACK PIERS - (voorheen JP bags) is letterlijk en figuurlijk het kleine broertje van het populaire Jeune Premier. Maar vooral een fancy Belgisch label vol ongecompliceerde, hippe schooltassen en knappe rugzakken, uitgevoerd in een ultralicht en waterafstotend materiaal en unieke prints . Waar  JEUNE PREMIER in het leven werd geroepen om aan de noden van hun oudste zoon Ralph te voldoen , werd JACK PIERS gecreëerd voor de benjamin van de familie: Jack. De materialen zijn superlicht, toch stevig en de designs helemaal van deze tijd: trendy, hip en uniek op de speelplaats. Met een JACK PIERS op je rug loop je elke dag zelfverzekerd de deur uit!