Grote schooltas Paris Swan

Grote schooltas Paris - Swan

Staat: Nieuw product

Jack Piers

JPR260

Elegante studenten hoeven niet verder te zoeken. Met deze boekentas van Jack Piers zit je goed voor een geslaagd schooljaar. De Paris Swan is met voorsprong de sierlijkste boekentas met pit van de speelplaats!

69,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : Pal19224

Grote Paris Swan schooltas van Jack Piers, deze geweldige boekentas - met originele JACK PIERS print - heeft een zakje vooraan en 2 grote vakken binnenin waar makkelijk 2 grote kaften in passen. Hij is gemaakt van 300 D polyester, een erg stevig canvas dat water- en vuilafstotend is. Verder zitten er reflectors op de gespen en zijn de zijkanten extra verstevigd. Je draagt hem aan de hand of op de rug, die is trouwens lekker zacht en de ergonomische schouderriemen zijn makkelijk verstelbaar.

Afmetingen: 38 x 14,5 x 34 cm - inhoud: 17 liter - gewicht: 1,1 kg
Materiaal: 300D polyester
Leeftijd: 6-9 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
14.538341.1
JACK PIERS - (voorheen JP bags) is letterlijk en figuurlijk het kleine broertje van het populaire Jeune Premier. Maar vooral een fancy Belgisch label vol ongecompliceerde, hippe schooltassen en knappe rugzakken, uitgevoerd in een ultralicht en waterafstotend materiaal en unieke prints . Waar  JEUNE PREMIER in het leven werd geroepen om aan de noden van hun oudste zoon Ralph te voldoen , werd JACK PIERS gecreëerd voor de benjamin van de familie: Jack. De materialen zijn superlicht, toch stevig en de designs helemaal van deze tijd: trendy, hip en uniek op de speelplaats. Met een JACK PIERS op je rug loop je elke dag zelfverzekerd de deur uit!