grote schooltrolley Cool Blue XL

Staat: Nieuw product

Nikidom

KZ29105

Roll it, don't carry it!

Grote schooltas met leuk en erg grafisch design. De tas is uiterst stevig, ergonomisch en handig voor op...

99,99 €

79,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Roll it, don't carry it!

Grote schooltas met leuk en erg grafisch design. De tas is uiterst stevig, ergonomisch en handig voor op school. Deze stevige roller van Nikidom is gemaakt van stootvast materiaal om de inhoud te beschermen tegen schokken. Het voorste gedeelte heeft twee kleine zakken en een groot net, ideaal om je agenda, mp3-speler of bos sleutels in op te bergen. Dankzij een ingebouwd, geïsoleerd zakje in het centraal gedeelte kun je je drankje koel bewaren.

De uitschuifbare handgreep van licht aluminium is in drie verschillende hoogtes te verstellen (83,5 cm, 87,5 cm en 103 cm) en zo makkelijk aan te passen aan de groei van kinderen. Deze ergonomische push/pull handgreep maakt het eveneens mogelijk de trolley vooruit duwen als een winkelkarretje.

De trolley is erg stabiel en de grote wielen rollen uiterst stil. Je kunt er bovendien makkelijk een trap mee op- of afgaan. Wil je je roller personaliseren? Dat kan heel eenvoudig. Aan de voorzijde van de trolley kun je decoratieve badges en accessoires bevestigen. Ook de wielen kun je personaliseren met wheel stickers.

Inhoud: 27 liter

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
385303.2
Nikidom is de Spaanse fabrikant van de Rollers en Zippers, trolleys en rugzakken voor schoolgaande kinderen waarbij het ontwerp erg veel aandacht is besteed aan de gezondheid en de ergonomie van de kids. De Roller is een stevige trolley die gemaakt is van stootvast materiaal om de inhoud te beschermen tegen schokken. De Nikidom Zipper is een stoere rugzak met extra kussentjes aan de draagriemen voor maximaal comfort. Naar school gaan was nog nooit zo trendy en ergonomisch !